15/06/2010

Verhuis

Lieverdjes, nu een nieuw verhaal begint (or so I hope), stopt mijn behandelingsverhaal hier voorlopig.

Wie wil kan me mailen op babyaanboord@gmail.com.


See you!

08:34 Écrit par Mom to be dans Algemeen | Lien permanent | Commentaires (0) | Tags : einde |  Facebook |

17/09/2008

Voorbeeldig

my-dog-ate-my-homework!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Netjes op commando: nu moet het, even pauzeren, en dan is het weer verplicht.

 

Verplichte nummertjes maken, gepland vrijen, ‘timed inter-course’ zoals onze Dr. het zo mooi benoemt.

 

Dat het niet altijd even fijn is om op gezette tijdstippen de passie te moeten doen oplaaien, is evident. Van spontane onbezorgde vrijpartijen is geen sprake meer, er gaat stress mee gepaard.

 

Aanvankelijk zag ik er nog het voordeel van in: onze vrijfrequentie ging hierdoor in stijgende lijn en dat kon mijn libido wel smaken. Inmiddels zijn er echter ook momenten geweest dat het huilen ons nader stond dan het lachen. Seks is sowieso al een delicate kwestie, laat staan dat er nog eens extra prestatiedruk bij moet komen. Alles wordt dan zo beladen. Veel praten, elkaar steunen helpt dan.

 

Deze vurchtbare periode hebben we keurig en voorbeeldig ons huiswerk gemaakt. En het werd zelfs nog leuk ook.  Al geef ik toe uit te kijken naar het ruggesteuntje dat we hopelijk binnenkort krijgen…

 

Er is alleszins toch een sprankeltje hoop dat het misschien deze keer lukt via de natuurlijke weg.

 

seks_in_bed_vrijen__114887h

 

 

 

28/07/2008

And THE NOMINEES are...

Welaan, genomineerd zeg, tot 2-maal toe!. Mijn blogje?

Wie mijn favorieten zijn is niet zo moeilijk achterhaalbaar, ze staan allemaal al in mijn favoriete links. Ik heb me bewust beperkt tot parents to be’s, ik vind dat ze allemaal in de bloemetjes eens mogen gezet worden, we hebben het al hard genoeg te verduren.

 

dyn002_original_193_118_pjpeg_2624212_8d5f700503c3fe30697d02706f282b5a

 

 

 


Zeker op 1: Bokje. Mijn lieve lotgenote met wie Ik me enorm verwant voel. Diegene met wie ik het meeste deel en op heel korte tijd ben gaan vertrouwen. Als ze onderzoek moet ondergaan bv, loop ik zenuwachtig te duimen alsof het mijn bloedeigen zusje is. Ze schrijft dan ook nog eens goed, wat het zeer aangenaam vertoeven maakt op haar blog.

Ei zoekt zaadje, een blog die toebehoort aan een dame die ongelooflijk goed is met woorden op een eerlijke onverbloemde manier. Ze staat mijlenver van waar ik me nu bevind, en toch las ik met veel leeshonger van naaldje tot draadje haar verhaal. Een verhaal dat ik herken, gevoelens die ik ook beleef…

Een Sneeuwkoningin vertelt, zonder omwegen, haar hart uitstort…Haar kinderwens is onvervuld tot nu toe en ze analyseert soms pijnlijk scherp de relatie met haar partner.

Het verlangen naar een baby is universeel. Op First comes Love vertelt een Amerikaanse over haar wedervaren in de medische mallemolen.  Ze doet het op een grappige manier, wat een verademing is met deze toch al zwaarbeladen problematiek.

De uitzondering op de regel: een man die blogt over moeilijk zwanger raken. Gelukkig een story met een happy start, aangezien hij recent na een derde IVF-poging kreeg te horen dat hij papa wordt. Geweldig om het allemaal eens te lezen vanuit het perspectief van een vent.

Annchen test verschillende dingen uit. Sommige met een alternatief tintje, maar als je daarvoor open staat kan dit uiteraard het verschil maken.

Zij wil ook heel graag een kindje kopen. Ze is pas recent begonnen met schrijven en hoopt anderen te helpen met haar verhaal…

De spelregels:

1.      De winnaars mogen het logo plaatsen

2.      Plaats een link naar degene van wie je de Award hebt gekregen

3.      Stuur de Award naar tenminste 7 andere bloggers, die door hun actualiteit, thema's en designs opvallen

4.      Zet de links van deze sites op je blog

5.      Laat een berichtje achter op de betreffende blog

12:51 Écrit par Mom to be dans Algemeen | Lien permanent | Commentaires (3) |  Facebook |