04/02/2008

De volgende ronde - Valentijn

Zondag en gisteren stoomde het weer in de slaapkamer. Mijn man lijkt de verhoogde vrijfrequentie wel te smaken en verbaasde mij dan ook aangenaam met zijn initiatief.

We hebben er geen probleem mee dat we –ook deels mijn foute berekening- niet gevrijd hebben op de meest vruchtbare dagen, ook al levert het niets op, het was bijzonder fijn om zo passioneel de liefde te bedrijven.

We hebben gemerkt dat eerder naar bed gaan ons voldoende energie geeft om nog een nummertje te maken, want als we beiden al half in slaap liggen voor de tv tot bijna middernacht zijn we dikwijls zo bekaf dat het een vervelend karwei lijkt.

 

Wat seksuologen adviseren: namelijk dat je niet altijd zin hoeft te hebben in vrijen om ‘goede seks te hebben, klopt volledig. Door huishoudelijke beslommeringen en na een lange werkdag ontbreekt het mij dikwijls aan een spontane ‘goesting’, maar gewoon beginnen kussen en elkaar strelen levert meestal na een kwartier toch opwinding en een vrijpartij op. Wil het na dat kwartier toch niet lukken, dan houden we er mee op. Dat was wat gebeurde op eisprongdag. Ik realiseerde mij plots dat mijn meeste vruchtbare dag daags ervoor was, wat mij even deed panikeren, maar ’s avonds konden we geen van beiden de ander meeslepen.

De kans op een bevruchting is dus quasi nihil, maar dat geeft me dan nog wat respijt voor later.

Wat wel vreemd is, is dat ik enorm veel pijn heb in mijn lendenen vandaag.  Het is bijna ondraaglijk

Momenteel ben ik overigens ook gezond aan het diëten, wat een eventuele zwangerschap hoogstwaarschijnlijk grondig zou verstoren. Ik hoop de extra kilo’s die ik nu meezeul te kunnen wegwerken, zodat ik -als het ons ooit meezit- na een (eventuele) bevalling niet nog eens het dubbele moet trachten af te vallen.

 

Na Valentijn zou in principe een nieuwe ronde moeten beginnen.

 

390177713_dbee75eee7

 

16:32 Écrit par Mom to be dans Baby | Lien permanent | Commentaires (0) | Tags : vruchtbare periode, seks, baby, dieet, vrijen, eisprong |  Facebook |

Les commentaires sont fermés.