30/04/2008

Tussentijdse bedenkingen

babyfeet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn weer een aantal weken voorbijgegaan zonder zwangerschap. Dat laatste is niet zo verwonderlijk aangezien we ook hoegenaamd niet aan het ‘proberen’ zijn.

Ik heb de afgelopen tijd vooral geïnvesteerd in een voedingsplan om weer een mooi gewicht te bekomen en dat zou betekenen dat ik een tiental kilo moet afvallen.

Daarnaast ligt de focus vooral op sporten, waar ik toch behoorlijk mijn best voor probeer te doen. Ik heb nu per week gemiddeld 2 u intensieve beweging, waar ik daarvoor mijn avonden als ‘couch potato’ doorbracht.

 

Wegens opeenvolgende  verkoudheden en oververmoeidheid, zitten we momenteel in een fase met een lage seksfrequentie.

Er komt echter een nieuwe ronde aan die we ten volle zullen benutten. Ik heb me overigens voorgenomen om gezien mijn variabele cyclus de temperatuurmethode uit te proberen. Het enige vervelende is dat de wijziging in temperatuur zich pas voordoet nà  de eisprong, maar dat doet geen afbreuk aan het feit dat het een uitstekend middel kan zijn om meer inzicht te krijgen in mijn vruchtbare dagen.

 

Sowieso heb ik net voor de zomervakantie een jaarlijkse controle aan de gynaecoloog gepland, dat zal moeten leiden tot een fertiliteittest. Immers, ik zal dan méér dan een jaar pilloos zijn. Ongeacht de uitkomst daarvan zal het vooral een opluchting betekenen om te weten of er al dan niet vruchtbaarheidsproblemen zijn en of Moeder Natuur een handje kan/moet geholpen worden.

fertilcheck_banner2