16/06/2008

Vernieuwde moed

 

 

pregnancy_portrait

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We gaan deze maand nog voluit voor oefenen op natuurlijke wijze. Het zal misschien 1 van de laatste maanden worden waarin we het ‘zonder hulp’ proberen. 

Deze week gaan we naar de gynaecoloog en over een maand hebben we onze allereerste afspraak in het fertiliteitcentrum. Ik heb geen idee of de gynaecoloog al iets zal kunnen onderzoeken, feit is dat we niet bij de pakken blijven zitten en ook zonder doorverwijzing al de stap gezet hebben naar medische bijstand door een gespecialiseerd ziekenhuis. 

 

Het klinkt misschien gek, maar de gedachte dat we zullen geholpen worden en eindelijk zullen weten of er al dan niet iets fout zit, is geruststellend.We hebben iets om naar uit te kijken en dat geeft ons de energie om alles op alles te zetten nu en dus volgen we een strikt schema van vrijen.

 

Mijn man staat echt helemaal op dezelfde lijn als ik en dat sterkt me alleen maar in de overtuiging dat we ook dit zullen overwinnen. Er wordt dus wat afgestoeid in ons huis deze week, en geloof het of niet: maar we genieten hier echt van.

tour_couple02

 

Les commentaires sont fermés.