01/07/2008

Met een roze bril

pink_glasses

 

 

 

 

 

 

Vandaag gaat het heel wat beter met me. Ik heb nog steeds geen maandstonden en de pijn die gisteren echt super vervelend was is nu heel licht nog aanwezig. Mijn man heeft dan ook wel een uur lang op mijn opgeblazen buikje gestreeld en dat was heel fijn J 

 

Maar het beste is: ik ben afgevallen en dat gaf me zo’n boost dat ik me lekker opgetut heb en mezelf er vandaag best wel mooi vond uitzien, zelfs de spiegel glimlachte goedkeurend.  Het lukt me wonderwel om niet al te erg te denken aan het feit dat mijn menstruatie blijkbaar uitblijft. 

Momenteel ben ik dus voormamelijk bezig met mijn dieet. Ik probeer ervoor te zorgen dat ik veel meer water drink (ik ben zowat de slechtste drinker van het Westelijk halfrond: als ik 2 glazen cola light en een koffie per dag drink, zal het veel zijn). Gisteren  heb ik een hele liter water binnengegoten, vandaag ga ik voor een 1,25 liter.  

Dit alles heeft weinig met baby’s te maken, I know. Maar stressvrije momenten mogen er ook wel zijn, niet?

Dus ik neem me voor zo positief mogelijk te blijven als ik kan en alles zoveel mogelijk door een roze bril proberen te bekijken. Al is het maar voor even, en voel ik me slechts een paar uurtjes top, het loont de moeite.Het zou best kunnen dat ik hier over een paar uur slecht nieuws moet brengen omdat mijn lichaam dan toch is gaan menstrueren, maar dan is dat maar zo. Dan is de volgende ronde begonnen en kan ik daar weer mijn tanden in zetten.

Of maak ik mezelf wat wijs en ben ik gewoon high van de 'hoop'?

10:17 Écrit par Mom to be dans Baby | Lien permanent | Commentaires (1) | Tags : baby, hoop, roze bril, menstruatie |  Facebook |

Commentaires

Positivisme Dit beeld moeten we vaker in ons hoofd houden.We moeten ervan overtuigd zijn dat we ooit met een dikke buik zullen rondlopen.
Hopelijk samen hé. Dan blijven we dan ook lotgenootjes! En hopelijk wel snel!

Écrit par : Bokje | 02/07/2008

Les commentaires sont fermés.