01/09/2008

Aftellen

Vandaag is officieel dag 1 van een nieuwe cyclus (spotting sinds zaterdag, bloeden sinds gisterennamiddag). Een lange cyclus dus van 31 dagen. Het laatste trimester, neig mijn lichaam eerder naar langer cycli (28 tot 30 d.).

 

Ik ben er niet rouwig om, immers mijn eerste afspraak met de counsellor heb ik eind deze maand, wat betekent dat dit net nog op de valreep voor het begin van een nieuwe ronde is. Dat laatste zou cruciaal kunnen zijn als we met KI mogen straten. Het is vreemd, ik ga er vanuit dat we daarmee zullen geholpen worden, terwijl dat echter afhangt van het resultaat van onze testen. Inseminatie kan voor ons echter ook even goed nooit een optie zijn.

 

Een zeer belangrijke afspraak die al wekenlang rood flikkert in mijn agenda is maandag 8 september a.s. Ik ging er nochtans prima mee om. Zelden speculeren ik en mijn man over het nieuws dat we te horen zullen krijgen en elke gedachte eraan probeer ik zo vlug mogelijk te bannen. Maar vandaag voel ik de spanning opbouwen, diep vanbinnen vormt zich een onrustige draaikolk en tegen zondag gieren de zenuwen ongetwijfeld met een rotvaart door mijn lichaam.

 

Met dit stukje hoop ik het toch wat van me af te kunnen schrijven. Hopelijk lukt het me om de komende week te doorkomen zonder nachtelijke piekermomenten die me van mijn slaap beroven.

decoration

 

 

 

16:15 Écrit par Mom to be dans Baby | Lien permanent | Commentaires (3) | Tags : wachten, baby, testen, onderzoek, zenuwen, menstruatie |  Facebook |

Commentaires

Super ton blog !

Écrit par : sugus | 01/09/2008

Nog een paar daagjes! Ben al net zo curieus als jij! Geniet van je zondag en niet zenuwachtig zijn!!

Écrit par : Annchen | 07/09/2008

Liefste Momke,

Deze week heb ik je gemist. Spannend ben ik mee benieuwd naar de resultaten van de testen. Nog één nachtje slapen en het is zover. Ik duim voor het beste resultaat. Mijn soulmate die morgen (hopelijk) weet wat er aan de hand is. De prangende vaag "wat is er mis" opgelost. Hopelijk idd maar een kleine hulp nodig en kan je samen met mij starten met KI. Zou dat niet fantastisch zijn?
Mijn duimen staan voor je omhoog!!!!

Écrit par : Bokje | 07/09/2008

Les commentaires sont fermés.