04/11/2008

Dag 11

y1pokHDIhFpYwOHJyift3K-gpGwpKyTzHu3PEfGnkYyksx79E0cP9MBrZ4OcWYX6WXT-uG_wfPJIqc

 

Zondagmorgen was het zover. Ik trok samen met mijn man naar het CRG. Hoewel de afspraak voor de echografie pas om 8u15 was ingepland, waren we er toch al om 7u30, want eerst moest ik de bloedprik ondergaan op +1. Dat was niet nodig geweest. Blijkbaar is dit sinds 1 november veranderd en kunnen zowel de bloedprik als de echo voortaan ook in het weekend samen worden gedaan.

 

 

Er werd niet getreuzeld en bijna perfect op tijd mocht ik op consult. De follikelmeting was zeer interessant: ik had 1 grote van 19 mm langs de linkerkant en nog een kleintje van 5,4. Rechts was er helemaal niets. De dame zei dat ik wellicht zou pregnyl mogen spuiten die avond, mits ook de hormonen ok waren.

Later die dag werd dit bevestigd: ’s avonds de ‘pikuur’ en daaropvolgend dinsdagvoormiddag op 04/11 IUI. Ik moest nog eens terugbellen achteraf omdat ik zekerheid wou over het tijdstip van de spuit, maar ook hier werd ik gerustgesteld dat het inderdaad 22u moest zijn.

Ik ben –licht uitgedrukt- geen heldin met naalden en dus zouden de honneurs worden waargenomen door mijn beminnelijke echtenoot. Die zag er geen graten in en begon zonder dralen aan de prik. Toen ik nog een druppeltje zag in het buisje maande ik hem aan: ‘nog’. Helaas interpreteerde hij dat als DIEPER waarna hij de spuit verder doorstak tot helemaal op het einde en dat was toch even pijnlijk.

Ik heb overigens een kleine ronde vlek ter grootte van een stuk van 2 euro op mijn buik nu die geïrriteerd aanvoelt..

Maar dat alles valt uiteraard in het niets bij ons grote doel! Het was dus uitkijken naar de inseminatie…

Belly_kit_buik

 

 

 

14:14 Écrit par Mom to be dans Baby | Lien permanent | Commentaires (1) | Tags : baby, onderzoek, echo, iui, crg |  Facebook |

Commentaires

Ideaal traject Je hebt net zoals mij een ideale reactie op Clomid (alé zo zie ik dat toch). Niet te veel follikels. Eén mooie grote en direct mogen spuiten. Wat wil een mens nog meer? Juist, zwanger zijn. Maar dat vergeten we even. Voorlopig gaat het ideaal. En ik moet zeggen het verhaal van de Pregnyl-spuit is wel een beetje grappig. Waarschijnlijk voor u op dat moment niet, maar voor de lezer wel. Sorry. Maar volgende keer gaat het vast beter. Alles is een testrun hé nu. Alleen te hopen dat er geen volgende keer komt natuurlijk!

Écrit par : Bokje | 06/11/2008

Les commentaires sont fermés.