17/11/2008

The day before

nm_pregnancy_test_080623_mn

 

Morgen bloedprik voor het resultaat van de 1e IUI. Vervelend, want krampen kondigen mijn regels al aan, dus het zal een compleet nutteloze bloedafname zijn. Wellicht zal ik nog vóór het resultaat of vlak erna toch de Russen op bezoek krijgen.

Hoopvol kan ik niet meer zijn, maar toch is er spanning. Stress die de verdomde menstruatie extra doet uitblijven, natuurlijk.

 

Het zou zoveel beter zijn als we na de inseminatie onmiddellijk fast forward zouden kunnen spoelen naar het antwoord op de vraag: ‘is het gelukt?’

Want de wachtweken wegen. In het begin zijn er afleidingen genoeg en primeert het gezonde verstand, maar hoe dichter DAG 15 komt, hoe meer ik besef dat die 2 weken ellenlang zijn. De tijd kruip tergend traag vooruit, er is niets dat ikkan DOEN, in tegenstelling tot bij aanvang van de cyclus.

Een predictortest zie ik opeens niet meer zitten. Het zou toch maar een verspilling zijn. Het is al erg genoeg om 1 keer slecht nieuws te krijgen.

Wat zie ik er tegen op.

Balen…. Falen…

pregnancy4

13:26 Écrit par Mom to be dans Baby | Lien permanent | Commentaires (2) | Tags : frustratie, baby, wanhoop, balen, iui, wachtweken |  Facebook |

Commentaires

Hope(less) Ik weet als geen ander hoe tergend die wachtweken zijn. En vooral de laatste dagen. Ik weet als geen ander hoe erg je in een tweestrijd leeft momenteel. Je schrijft wel dat je geen hoop meer kan hebben, maar toch ergens diep vanbinnen heb je die wel. Je rationaliseert die hoop alleen weg. En er is nog hoop, je hebt nog bloed in je slipje gezien en ook nog geen negatieve bloedtest gehad. Ik duim super voor je dat je toch morgen positief nieuws mag vernemen. Maar weet dat er nog veel kansen voor je liggen! Ooit komt die dag, en ik hoop van ganser harte dat die dag morgen mag zijn!

Écrit par : Bokje | 17/11/2008

Big typo "[i]En er is nog hoop, je hebt nog bloed in je slipje gezien en ook nog geen negatieve bloedtest gehad[/i]"
moet natuurlijk vervangen worden door
"[i]En er is nog hoop, je hebt nog [b]GEEN[/b] bloed in je slipje gezien en ook nog geen negatieve bloedtest gehad[/i]".

Écrit par : Bokje | 17/11/2008

Les commentaires sont fermés.