08/12/2008

Bijna pilloos

Het einde van de pilstrip is in zicht. Het waren 3 vrij rimpelloze weken tot nu toe. Net zoals bij mijn lieve lotgenote bleek de gehate anti-conceptie een heilzame invloed te hebben op mijn gemoedsrust.  Waar ik dan wel bijzonder ontevreden over ben is het effect op mijn borsten die enorm gespannen en pijnlijk aanvoelen. Geen enkele BH past nog en werkelijk elke toevallige (zelfs voorzichtige) aanraking doet me bijna tegen plafond springen.

Hoe k mijn nieuw hervonden kalmte ook toejuich, ik kijk echt uit naar het moment dat ik eindelijk de 2e IUI-ronde kan starten. Donderdag neem ik mijn laatste pilletje en dan hoop ik dat mijn menstruatie niet al te lang uitblijft. Daarna is het uiteraard duimen dat ik groen licht krijg op dag 3. Hopelijk is de cyste weg!

Volgens mijn eerste voorzichtige berekeningen zou de insemeniatie rond Kerst misschien plaatsvinden. Wie weet heeft Santa Claus wel een fantastische verrassing in petto voor ons... Een beetje hoop naar het jaareinde toe is nooit misplaatst,ofwel?

 

42-16671339

 

 

20:40 Écrit par Mom to be dans Baby | Lien permanent | Commentaires (1) | Tags : baby, hoop, pil, iui |  Facebook |

Commentaires

Opgeblazen Hihihi, ook last van opgeblazen borsten. Ik weet het ik zou er niet mee mogen lachen, want heb het zelf aan de lijve "mogen" ondervinden. Maar wat verkies je? Opgeblazen borsten versus depressed feelings; maw anticonceptiepil versus Clomid (losstaand van je zwangerschapswens ;-).
Alé nog een beetje en jouw pilstrip is ook helemaal verschwunden! En dan op naar IUI nummer 2. Succes!!!!!

Liefs,

Bokje

Écrit par : Bokje | 09/12/2008

Les commentaires sont fermés.