19/12/2008

Startschot: IUI n° 2

Gisteren de traditionele bloedprik op dag 3. Hoewel, zo traditioneel is dat nu eigenlijk ook weer niet, want ik heb uiteindelijk nog maar 1 poging achter de rug en vorige maand lag ik stil door die rotcysten.

Zoals gewoonlijk bij mijn bloedafnames, diende er weer een tweede verpleegster aan te pas te komen en volstond 1 zeer venijnige pijnlijke poging niet. Toen ze eindelijk op de plaats die ik dan maar zelf aangewezen heb- probeerde bleek de toevoer plots te stoppen, maar gelukkig kon de andere dame de stroming weer aan de gang brengen.

Het was zenuwslopend om mijn gsm constant in de gaten te houden, want ik was door professionele verplichtingen extern voor een rondleiding… Uiteindelijk was het al avond eer ik het langverwachte telefoontje kreeg van DPM :  alles was perfect, ik mocht starten met clomid en op tweede Kerstdag langsgaan voor een echo om 9u30 (uitslapen!). We beginnen dus aan onze 2e IUI-poging, hoera! Alles is weer voor even rooskleurig.

371854641_646151bb4b

 

11:40 Écrit par Mom to be dans Baby | Lien permanent | Commentaires (1) | Tags : baby, hoop, roze bril, iui |  Facebook |

Commentaires

Keep it pink Joepie, op naar de tweede IUI. Pffff, wel heel vervelend dat ze je elke keer moeilijk te prikken vinden. Straks word jij nog de expert! Alles voor het goede doel hé. Zou dat niet iets voor music for life zijn: ons steunen? Tweede keer goede keer, hopen we hé!!!!

Liefs,

Bokje

Écrit par : Bokje | 19/12/2008

Les commentaires sont fermés.