05/01/2009

Nieuw Jaar

 

Happy_New_Year02
2009
, het jaar waar ik zoveel hoop op gevestigd heb. Het jaar waarin ik 5 jaar samen ben met mijn man, waarin we 2 jaar getrouwd zullen zijn en nog langer proberen.

Zwart op wit zetten wat onze innigste wens is, doe ik niet. Ik deed dat namelijk zo’n 365 dagen geleden al, maar  ditmaal neem ik geen risico’s: I will not jinx it. Noem het stom bijgeloof voor mijn part, het is misschien een kleine houvast in een mallemolen waarin we niets onder controle hebben.

Het zijn verwarrende tijden: er is nog dat bubbeltje hoop, dat deze poging misschien wel zal lukken, maar de balans slaat eerder de negatieve kant uit. Het lijkt zelfs alsof ik al lichte ongikrampen heb. Vannacht beleefde ik dan ook nog een ware nachtmerrie, waarbij ik telefoon kreeg van een mij onbekende Dr. die me doodleuk vertelde  dat ze mijn baarmoeder zouden moeten uitnemen omdat ik beschadigd was.

Het nieuwe jaar hebben we nochtans toch positief ingezet: voor het eerst sinds lang bedreven we spontaan en passioneel de liefde. Na een paar stroeve eerdere pogingen, dacht ik dat we nooit nog op die ongeremde manier van weleer zouden kunnen vrijen. Gelukkig keerde het tij.

Lieve mom to be’s zonder baby, ik wens jullie voor 2009 de vervulling van jullie hartenwens, een onuitputtelijke voorraad aan roze brillen en warme liefde in het coconnetje dat jullie vormen met jullie partner !!!

 

 

 

11:08 Écrit par Mom to be dans Baby | Lien permanent | Commentaires (2) | Tags : baby, hoop, wanhoop, roze bril |  Facebook |

Commentaires

Toost op 2009 Mijn allerliefste lotgenote,

Het nieuwe jaar is begonnen. Ik wou dat ik kon meetoosten op het nieuwe jaar. Dat ik je moed kon inspreken, dat ik kon zeggen het komt allemaal goed, dat ik je kon garanderen dat je dit jaar zwanger zou worden. Jammer genoeg ben ik er niet voor in de stemming. Ik ben te nuchter nu. Niemand kan je dat garanderen. Wat ik wel kan zeggen is dat ik het je van harte gun!!!! Ik hoop zelfs dat je nu al zwanger bent.
Dat je in een tweestrijd zit, is normaal. Je wil hopen, je wil ook "genieten" van de hoop, maar je wil ook nuchter blijven. Je wil jezelf behoeden voor teleurstelling. We zijn al zo vaak met onze neus tegen de muur gebotst, dat we onszelf beschermen.
Dank je voor je wens en the same back to you!

Liefs,

Bokje

Écrit par : Bokje | 05/01/2009

Lieve momke,

ik wens je een zwanger 2009 toe. Dit zou moeten volstaan....:) Ach, als al onze wensen nu eens zouden uitkomen.
Ik hoop dat je order kan brengen in je verwarrende gevoelens, believe me, deze gevoelens zijn volstrekt normaal.
Hou de roze bril bij de hand, en zoek de kracht en vreugde bij je lieve man. Jullie hebben elkaar nodig en samen kunnen jullie het wel aan!
veel liefs
Sterretje

Écrit par : Sterretje | 05/01/2009

Les commentaires sont fermés.