24/05/2009

Start hernieuwde ICSI n° 1

Gisteren dag 21 van mijn huidige cyclus en gelukkig kreeg ik groen licht voor het starten met suprefact. Onmiddelijk begon ik dus met snuffen en alarmpjes instellen om de 3 uur.
Om niet te vergeten in wel neusgat ik moet sprayen heb ik naast de melding op mijn gsm ook een bandje dat ik van arm verwissel (handige tip uit het boek de verdwaalde ooievaar waar een moeder hetzelfde systeempje gebruikt voor borstvoeding zoals ze dat vroeger deed voor het suprefacten). Het wil weer lukken natuurlijk dat ik net geplaagd zit met een hooikoortsaanval en een lopende neus, but I'll manage.

Ik ben zeer benieuwd naar de bijwerkingen, maar ik verwacht dat die pas echt zullen optreden rond menstruatietijd volgende week als het echte 'lamlegeffect' zijn ding zal doen.

2 juni word ik opnieuw verwacht voor een bloedprik, maar DPM meldde me reeds dat ik dan wellicht geen telefoontje zal krijgen en gewoon verder moet doen tot 9 juni, echodag. Omdat ik de uitleg over de lange procedure niet gekregen heb, vermoed ik dat er op de echo geen enkele follikel mag te zien zijn (door stilleggen natuurlijke cyclus?) en dat ik dan wellicht met menopur mag starten. Dus 9 juni stemt dan hopelijk overeen met dag 1 van mijn ICSI-schema.

Eindelijk we zijn weer begonnen, nu maar duimen dat er genoeg follikeltjes groeien voor een PU een dat er een TP kan plaatsvinden. Het doel is 3 eicelletjes waarvan eentje van voldoende kwaliteit is om bevrucht te raken. Dus fingers crossed dat mijn lichaam ditmaal voorbeeldig meewerkt... 

jitcrunch

 

10:47 Écrit par Mom to be dans Baby | Lien permanent | Commentaires (2) | Tags : baby, icsi, suprefact, hoop |  Facebook |

Commentaires

Ik duim voor je

x saskia

Écrit par : saskia | 24/05/2009

Hier nog een duimertje Tuurlijk duim ik dat het deze keer wel kan doorgaan. Dat de suprefact misschien lastig gaat doen, is een feit. Dat je door de suprefact in een soort menopauze kan terecht komen, is een feit. Hopelijk blijf jij ervan gespaard. Want het is blijkbaar toch van persoon tot persoon afhankelijk. Maar wat de suprefact hopelijk wel goed doet, is dat de suprefact HET systeem voor je is om je uiteindelijk met de juiste stimulatie (de Menopur dus) je een goed aantal eitjes van goede kwaliteit te laten ontwikkelen. Om dan bevrucht te worden met die flinke zaadjes van je ventje. En dan uit te groeien in je buik gedurende 9 maanden tot een wolk van een baby. Daar duim ik voor!!!

Écrit par : Bokje | 28/05/2009

Les commentaires sont fermés.