02/06/2009

Twijfel

question_mark_cloud_istock

 

Het suprefacten gaat vrij goed, emotionele uitbarstingen blijven courant, maar het opgejaagde hysterische gevoel is gelukkig verdwenen. Gisteravond brak ook mijn menstruatie door, ietsje later dan ik had verwacht, maar geweldig goed getimed door het fertiliteitcentrum om deze morgen een bloedprik gepland te hebben. Ik verwacht hierover eigenlijk geen nieuws, wat betekent dat ik behoudens een andersluidend telefoontje gewoon blijf verder snuffen.

Het is voor mij vooral aftellen nu naar 9 juni. Ik hoop dat ik dan eindelijk zal mogen Menopur spuiten, er echt aan beginnen. Het lijkt nog zo veraf nog,waarom gaat de tijd niet wat sneller ? But it also FREAKS me out.  Want het komt dichter:  de stimulatiefase en daar liep het vorige keer fout.

 

Stiekem denk ik zelfs al verder: hoe zal een eventuele PU verlopen? En zal het nadien dan wel allemaal goed gaan? Ik weet dat ik verkeerd bezig ben: zo vooruit kijken mag en kan niet.  Misschien ben ik dermate opgelucht dat er toch meer dan 2 follikels zijn, dat al wat volgt me niet meer bang maakt maar dat ik  me er vol enthousiasme in gooi.. Ik weet het niet.. De twijfels en gemengde gevoelens hebben weer vrij spel…

 

09:33 Écrit par Mom to be dans Baby | Lien permanent | Commentaires (2) | Tags : baby, twijfel, suprefact |  Facebook |

Commentaires

Ik ken het niet vooruit kijken maar we doen het toch. Elke keer weer in de hoop op goed nieuws. Stap voor stap.

Sterkte

Écrit par : saskia | 02/06/2009

Fout denken ... ... bestaat niet. Toch niet in de wereld aangaande onvruchtbaarheid. Waarom zou je niet vooruit mogen kijken? Waarom mag je niet hopen? Waarom mag je deze poging niet aanzien als een mogelijke succesvolle poging? Waarom zou je niet nieuwsgierig zijn naar wat volgt en daar dan ook zo snel mogelijk naartoe kijken? Het mag allemaal hoor meid. En ja tuurlijk bescherm je jezelf tegelijk voor een eventuele teleurstelling. Die teleurstellingen zitten ingebakken, dat je je vooraf al voorbereid op een teleurstelling en er ergens mee wil rekening houden. Maar meid, hoop als je wil hopen. Kijk vooruit als je wil vooruit kijken. Als er een tegenslag komt, is het sowieso teleurstellend. Maar ik duim en hoop dat je deze keer wel voorbij de tp geraakt en je weet nog veel verder ;-).

Liefs,

Bokje

Écrit par : Bokje | 04/06/2009

Les commentaires sont fermés.