16/06/2009

Potjes tellen

Mijn eerste echo na 5 dagen stimulatie met Menopur. Doodsbang in dat kleedkamertje zitten wachten. Gelukkig was mijn ventje erbij. Uiteraard zat er voor mij weer net een koppel met een eerste echo van hun baby’tje. Ik dacht meteen: Verdorie, het geluk is weeral op voor vandaag.

 

Ik mocht binnen en daar gingen we. Het tellen begon: 6 aan rechterkant, 3 aan linkerkant POTENTIELE follikels (ik noem ze potjes).

Is dat wel normaal dat ze zo klein zijn?

Oh Mevrouw, ja hoor, ze zullen nog stevig gevoed moeten worden want ze moeten nog behoorlijk groeien, maar dit is wel veeel beter dan vorige keer.

 

Ik was toch wel blij dat er 9 potjes waren, ik kon het bijna niet geloven.. Maar langs de andere kant vond ik het ontmoedigend dat ze zo klein waren en ik had meteen weer iets gevonden om over te piekeren. Ik denk dus echt dat ik een traag reagerend lijf heb. Ook met de suprefact: wel bijwerkingen, maar het was pas na 2 weken (een paar dagen voor ik mocht beginnen stimuleren) dat ik vapeurs kreeg..

 

Langs de andere kant: ik mag niet vergelijken met de vorige mislukte poging. Dat was Puregon in een natuurlijke cyclus, de meting was een dag later….En het uiteindelijke resultaat noppes. Dus misschien is het juist goed, dat het nu anders verloopt.

 

Ik kreeg van DPM de boodschap dat ik verder mocht snuffen en dezelfde dosis spuiten. Normaal werd ik verwacht op donderdag voor een nieuwe echo, maar dat kon ik gewoon onmogelijk combineren met mijn professionele verplichtingen, dus het is morgenavond geworden.

 

Nog 1 nachtje slapen en dan opnieuw meting. Het blijft spannend!

 

easter eggs(2)

 

 

 

11:15 Écrit par Mom to be dans Baby | Lien permanent | Commentaires (1) | Tags : baby, potjes, twijfel, dpm, icsi, onderzoek, follikels |  Facebook |

Commentaires

9 potjes 9 potjes is goed. 9 potjes is zeker beter dan de vorige keer. 9 potjes die op hetzelfde tempo groeien. 9 potjes die nu aan het groeien zijn, hé meisjes! Go go go go; van hieruit nog een beetje roze korrel voor je!

Écrit par : Bokje | 16/06/2009

Les commentaires sont fermés.