22/06/2009

Pick up and drive

De hele mallemolen blijft me verrassen. Na wat ik dacht een routinebloedprik te zijn deze morgen  vermoedelijk gevolgd door een echo over een paar dagen, hoorde ik vanmiddag dat ik al zou mogen Pregnyllen deze avond en dat de pick-up (PU) ingepland stond op woensdag. Ik zou echter nog moeten wachten voor het exacte uur en gedetailleerde info.

 

Een tweetal uurtjes later werd het bevestigd:  straks om 22u15 spuitje Pregnyl (2 poedertjes) , morgenvroeg nog een bloedprik en beginnen met Utro, en woensdag om 8u worden we in het CRG verwacht. Mijn ventje mag dan om kwart voor 9 zijn magic doen en om 10u15 is het dan eindelijk aan mij voor het aanprikken van de follikels.

 

Ik was wel een beetje ongerust, aangezien ik gisterenmorgen slechts 3 follikels had van 16mm en 4 van 12mm (gaan die wel groot genoeg zijn?), maar mijn lijf ligt nu eenmaal in handen van de dokters… Ik  moet hen vertrouwen!

 

Uiteraard ook blij, want na 12 maal Menopur spuiten heb ik het wel zo’n beetje gehad, mijn buik is compleet opgezwollen en lijkt elk moment te gaan openbarsten: for the love of God, take them out!

 

De spanning is moordend: hoeveel eicelletjes zullen eruit komen, hoeveel zullen er bevrucht zijn, komt er een terugplaatsing en zoja wanneer?

 

To be continued…

 

egg bloom

 

20:42 Écrit par Mom to be dans Baby | Lien permanent | Commentaires (3) | Tags : pu, baby, crg, uz brussel, hoop |  Facebook |

Commentaires

Ik denk aan je!! Heel veel sterkte de komende dagen. Houd moed, drink veel en neem je rust!!

Ik hoop dat het goed gaat!!

X sas

www.eendagzwanger.blogspot.com

Écrit par : saskia | 22/06/2009

Heel veel succes met de punctie morgen!! Ik denk aan je en duim heel hard met jullie mee!!

Liefs
Elke

Écrit par : Elke | 23/06/2009

Sorry, ik ben voor het eerst op je site en ik dacht te kunnen bladeren met de cijfers, maar toen had ik opeens een 0 gestemd. Mijn excuses!
Anne

Écrit par : Anne | 23/06/2009

Les commentaires sont fermés.