26/09/2009

STOP

Vorige cyclus 25 d., deze amper 24. Mijn regels breken door en ik schiet in paniek. Het is niet het goede moment. De vakantie, de rustpauze, het was niet genoeg om de twijfel weg te nemen. Mijn verscheurdheid of ik dit aankan, de angst voor een nieuwe confrontatie met mijn falend lichaam, het speelt allemaal weer op.. Voor het eerst in 2 jaar voel ik me opnieuw volledig vrouw, sexy , aantrekkelijk, de moeite waard. Do I really want to go through another nightmare?

Mijn kinderwens is er en zal er altijd zijn, maar ik heb zoveel verloren in de weg ernaartoe, ik vrees dat mijn prioriteiten al die tijd compleet verkeerd lagen. Toch gaat het niet enkel over mezelf, ook op relatiegebied is de stabiliteit zoek.

 

Mijn bloedprik op dag 1 heb ik nog gedaan, ergens hopende op een stopsignaal van het fertiliteitscentrum.. Maar ik mocht uiteraard starten. Het was zo moeilijk om niet deze kans te grijpen, maar mijn hart is er niet bij, mijn geloof erin is weg. En eerlijkheidshalve denk ik zelfs dat als het dan toch tegen alle realiteit in zou lukken, dit het minst gunstige moment ooit is voor een zwangerschap .  Hoe ongelooflijk dat besef voor mezelf ook is na 2,5 jaar wanhopig proberen…

Dinsdag nam ik mijn beslsising: I quit. Ik weet niet of/wanneer ik de draad opnieuw oppik, maar de weg naar adoptie bevalt me op dit moment nog het meest..Ik weet alleen zeker dat het een enorme opluchting was achteraf. Bij het CRG reageerden ze ontzettend goed ook, ik moest zelfs geen uitleg geven. Ook mijn man staat achter me.

 

Er speelt heel veel door mijn hoofd en er is ontzettend veel gaande. Het lijkt alsof ik op een groot keerpunt sta in mijn leven. Maar verder over uitweiden kan ik hier niet doen. Hopelijk in de nabije toekomst vind ik weer een stukje zekerheid en hopelijk one day zal ik dan toch echt moeder zijn.

 

Het ga jullie goed, lieve lezers…

adios9

 

12:43 Écrit par Mom to be dans Baby | Lien permanent | Commentaires (8) | Tags : stop |  Facebook |

Commentaires

Vaak heb ik je blog gelezen en ik kan me je pijn zo goed voorstellen. Ik heb respect voor je moedige beslissing om te stoppen. IK zou willen dat ik zo dapper was! Het ga je goed!

Écrit par : *Judith* | 27/09/2009

Ook ik las regelmatig mee met al je 'belevenissen' en overdenkingen. Zo herkenbaar van tijd tot tijd. Wat een moeilijke maar tegelijkertijd waarschijnlijk ook opluchtende beslissing. Aan jouw lijf geen polonaise meer. Ik wens je veel succes toe en dat je je maar lang volledig vrouw, sexy en aantrekkelijk mag blijven voelen. Lijkt me niet verkeerd :-)Sterkte met het adoptietraject!

Écrit par : Annie | 28/09/2009

Dag Lieve mom to be,
Met gemengde gevoelens heb ik je post gelezen ivm je beslissing.
Ik begrijp heel goed dat je geen zin meer hebt in de teleurstellingen, het 'falen' van je lichaam. Het vertrouwen is weg en mentaal ben jer er niet klaar meer voor.
't is wel een beetje jammer dat het hier voor jou een 'beetje' ophoudt, maar het is super dat je vooruit kan kijken naar de toekomst.
De adoptieprocedure lijkt me heel spannend en is ook een weg naar het moederschap!
Je hebt groot gelijk om te vinden dat er meer is in het leven dan de behandelingen alleen. Je moet de weg volgen die voor je ligt. En soms sta ja voor een splitsing. Je weet niet waar deze weg naar toe leidt, maar er zal altijd iets goeds zijn dat je pad kruist!
Ik denk aan je en wens je het allerbeste!
veel liefs

Écrit par : Sterretje | 29/09/2009

lieve mom,
ik val in herhaling, I know, maar jij bent toch o zo sterk.
Of het de juiste beslissing is, weet jij alleen. Maar als ik je motieven lees, kan ik daar eigenlijk niet aan twijfelen. Ik wens je veel rust, opluchting, troost, liefde en geluk toe in de komende maanden. Niemand kan zijn/haar eigen toekomst bepalen, je kan enkel keuzes maken.
Het ga je goed, lieve mom.

Écrit par : marb | 29/09/2009

Mom TO BE Net zoals Sterretje heb ik dubbele gevoelens. Ik weet dat dit voor jou niet het moment is om verder te gaan met behandeling. Ik weet dat dit voor jou de juiste beslissing is. Ik weet dat dit voor jou een heel moedige beslissing is. Maar ook weet ik dat het ergens pijn doet het een beetje los te laten.
Ik hoop en wens je stabiliteit in je leven. De stabiliteit die je nu even kwijt bent, wil ik je teruggeven. Jammer genoeg bij jij (en wie dicht bij je staat) de enige die die stabiliteit kan brengen. Weet dat ik er altijd voor je zal zijn. Dat je op mij kan steunen in die zoektocht.
En one day, you will be a mom: Meer dan ooit is de "to be" nu van toepassing!

Écrit par : Bokje | 02/10/2009

Hey Momke,

de tranen sprongen in mijn ogen bij het lezen van je bericht. Ik kan alleen maar de anderen hier gelijk geven en je vertellen dat je echt een sterke vrouw bent, met het hart op de juiste plaats. Het moet een verschrikkelijk moeilijke beslissing zijn die je genomen hebt! En idd, langs de andere kant ook een opluchting als je de weg naar adoptie kan bewandelen. Ik hoop dat dit allemaal vlot mag verlopen voor jullie, en dat je die "to be" zo snel mogelijk van achter jouw naam mag halen.

Ik ben er zeker van, jij gaat een SUPERMOM worden!!!

Dikke knuf!
Ikke26

Écrit par : Ikke26 | 11/10/2009

Lieve mom tot be,

Oh wat weet ik goed hoe je je voelt. Ik ben er zelf pas door gegaan de afgelopen maanden. Ik ben blij dat wij ook gestopt zijn. En hulp hebben gezocht om elkaar weer te begrijpen.

Inmiddels zijn we op weg, op weg naar het goed. En wat een rust heeft deze periode ons gegeven. De afgelopen maanden hebben we soms nergens over gesproken niet over wat er was gebeurd, over hoelang alles al duurt maar ook niet over wat dan. We hebben het gelaten en laten komen zoals het was. Dat is net wat ons heeft goed gedaan.

Probeer een lichtpuntje te zoeken doe het op jou en jullie tempo en manier. Zonder aan anderen te denken.

X sas

www.eendagzwanger.blogspot.com

Écrit par : saskia | 14/10/2009

hallo Mom to be,
ik zit in hetzelfde schuitje als jij een tijdje geleden: low responder. en zit hier met tranen in de ogen jouw relaas te lezen.
hoe is het nu met je?
ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig.
ik hoop dat het goed met je gaat, dat je je weg aan het vinden bent.
en ik hoop dat ik zo sterk kan zijn als jij... als het nodig wordt.
het ga je goed!

Écrit par : L*** | 25/05/2010

Les commentaires sont fermés.