26/09/2009

STOP

Vorige cyclus 25 d., deze amper 24. Mijn regels breken door en ik schiet in paniek. Het is niet het goede moment. De vakantie, de rustpauze, het was niet genoeg om de twijfel weg te nemen. Mijn verscheurdheid of ik dit aankan, de angst voor een nieuwe confrontatie met mijn falend lichaam, het speelt allemaal weer op.. Voor het eerst in 2 jaar voel ik me opnieuw volledig vrouw, sexy , aantrekkelijk, de moeite waard. Do I really want to go through another nightmare?

Mijn kinderwens is er en zal er altijd zijn, maar ik heb zoveel verloren in de weg ernaartoe, ik vrees dat mijn prioriteiten al die tijd compleet verkeerd lagen. Toch gaat het niet enkel over mezelf, ook op relatiegebied is de stabiliteit zoek.

 

Mijn bloedprik op dag 1 heb ik nog gedaan, ergens hopende op een stopsignaal van het fertiliteitscentrum.. Maar ik mocht uiteraard starten. Het was zo moeilijk om niet deze kans te grijpen, maar mijn hart is er niet bij, mijn geloof erin is weg. En eerlijkheidshalve denk ik zelfs dat als het dan toch tegen alle realiteit in zou lukken, dit het minst gunstige moment ooit is voor een zwangerschap .  Hoe ongelooflijk dat besef voor mezelf ook is na 2,5 jaar wanhopig proberen…

Dinsdag nam ik mijn beslsising: I quit. Ik weet niet of/wanneer ik de draad opnieuw oppik, maar de weg naar adoptie bevalt me op dit moment nog het meest..Ik weet alleen zeker dat het een enorme opluchting was achteraf. Bij het CRG reageerden ze ontzettend goed ook, ik moest zelfs geen uitleg geven. Ook mijn man staat achter me.

 

Er speelt heel veel door mijn hoofd en er is ontzettend veel gaande. Het lijkt alsof ik op een groot keerpunt sta in mijn leven. Maar verder over uitweiden kan ik hier niet doen. Hopelijk in de nabije toekomst vind ik weer een stukje zekerheid en hopelijk one day zal ik dan toch echt moeder zijn.

 

Het ga jullie goed, lieve lezers…

adios9

 

12:43 Écrit par Mom to be dans Baby | Lien permanent | Commentaires (8) | Tags : stop |  Facebook |