04/05/2010

Over tijd

 

Vannacht kan ik de slaap maar niet vatten. Mijn regels blijven uit. Ik voel nochtans al meer dan een week dat ze in aantocht zijn, met hevige krampen en een onaantrekkelijk opgeblazen lijf als gevolg...

Inmiddels ben ik 7 volle dagen over tijd. Voor de zoveelste keer houdt mijn vermetele lichaam me voor de gek, kiemt dat beetje hoop. Ze zullen ongetwijfeld doorbreken op het moment dat ik beslis een predictor te kopen, dat zal je altijd zien!

Maar toch lig ik te piekeren, ben ik al gaan opzoeken of een verre tropische reis wel combineerbaar is met een prille zwangerschap. Het antwoord daarop is NEEN. Zucht. WTF zit ik met zulke vragen in mijn hoofd en ga ik dat nog opzoeken ook ??? Ik WEET immers dat ik mezelf iets wijsmaak. Voor de zoveelste keer, trap ik erin.

En ja, heel eerlijk ben ik ook scared to death, want dit is zo hard  ECHT NIET het moment.

 Op de chat raden ze me aan om vananavond al te testen in plaats van morgenvroeg. Ik denk dat ik dat advies maar opvolg, al was het maar om die vervelende stemmetjes in mijn hoofd te kunnen stoppen.

Girl_pregnancytest

 

13:30 Écrit par Mom to be dans Baby | Lien permanent | Commentaires (3) | Tags : test, hoop |  Facebook |

Commentaires

Lieve mom to be.......ik hoop van harte dat je een mom to be wordt!

x sasbelgie

Écrit par : sasbelgie | 04/05/2010

Wow! Zou het? Ik hoop alleszins hard mee. Ik heb het soms echt lastig en kan nogal lopen mekkeren op mensen die zwanger zijn, maar als hun weg langer/moeilijker is dan die van mij dan kan ik ZO blij zijn als het toch van dattum is.

Ikzelf ben ooit 2x een 10-tal dagen overtijd gegegaan, maar de test bleef wel wit... 2x een supergrote cyste waardoor de menstruatie uitbleef.

Hopelijk is dit bij jou niet het geval en word je inderdaad een mom-to-be.

Wat je vorige bericht betreft: je leeft maar 1x en je vult dat leven in zoals je dat zèlf wil. Je bent een goed mens en een kindje zal zeker een goed leven hebben bij jou en je vriend.
Er zijn genoeg margi's die aan de lopende band kinderen ter wereld gooien en die zich niet moeten verantwoorden.
Grof dat jij dat wel moet doen...
Hopelijk krijg je die langverwachte baby en kan je al die criticasters lik op stuk geven!!

Succes en hou ons hier niet te lang in spanning eh!!!!

Écrit par : Lie_29 | 05/05/2010

Nog geen nieuws, momke? *benieuwd*

Écrit par : Lie_29 | 13/05/2010

Les commentaires sont fermés.