11/06/2010

Terug in blogland

We zullen maar meteen met de deur in huis vallen: ik ben zwanger. Vandaag precies 10 weken en 3 dagen.

Na 3 jaar behandelingen en diagnoses die steeds slechter werden. Nadat ik zelfs mijn tekstje al had opgesteld om een eiceldonor te zoeken, nadat ook de adoptieplannen reëel werden, plots uit het niets: 2 streepjes op de test.

Of er iemand ooit zo vol ongeloof gereageerd heeft, waarna er zefls een 2e en 3e test moest gekocht worden, betwijfel ik. Maar de bewijzen waren er.

Ik denk dat ons prutske de worst possible timing gekozen heeft om zich aan te dienen, want de week erna vertrok ik voor het eerst in 3 jaar voor 3 weken naar een tropische bestemming die gevaarlijk is voor zwangere vrouwen. Maar toch hebben we het gedaan (mits omgooien van het hele resischema eerst, zodat we het risico aanzienlijk konden beperken). Doodongerust vertrokken, hoewel we toch een hartje hadden gehoord op 6 weken en ervan overtuigd dat de reis die niet zo fantastisch verliep fysiek, teveel zou worden voor dat kleine visje..

De 9 weken echo de dag na terugkomst was echter fantastisch. Alles zat op schema.Lachen

Ik heb dit zolang voor jullie verborgen gehouden, omdat ik heel veel angst heb dat het toch fout loopt. Normaal zou ik de 12-weken-grens hanteren, maar het kriebelde toch een beetje weer om te bloggen. Mijn allernaaste familie krijgt binnenkort het nieuws te horen (je kent dat wel door de vakantie is er altijd wel iemand op verlof en wachten tot 16weken is toch heeeel lang voor je eigen broer/zussen, niet?), dus dacht ik dat dit stukje voor jullie wel kon..

 

 

pregnant

11:50 Écrit par Mom to be dans Baby | Lien permanent | Commentaires (5) | Tags : zwanger |  Facebook |

Commentaires

Proficiat!!! Oohh, ik ben zo blij voor je!!
Hopelijk heb je niet teveel last van de typische kwaaltjes, maar vooral: ik wens je een wolk van een baby toe over een half jaartje!
Geniet ervan, het wachten duurt lang, maar de voorbereidingen hebben ook hun charmes.
Super-super-super dikke proficiat!

Écrit par : Fikachu | 11/06/2010

Ongelooflijk... Echt ongelooflijk!
Twee lotgenootjes die op dezelfde dag mij goed nieuws komen vertellen.
Het is jullie ZO gegund!

En zo raar eh momke... Dat het nu ineens wel vlot lukt. Zijn ze dan zo fout geweest en zat het probleem toch niet bij jou of wat? Als je tijd en zin hebt, mag je me altijd eens vertellen wat de verklaring van je dokter in Brussel is/was. Ik ben razend benieuwd eigenlijk... (---> krijtbeest@hotmail.com)

Verder wens ik je een fijne zwangerschap toe en een wolk van een baby in the end.
Echt super!!!!!

Écrit par : Lie_29 | 12/06/2010

Lief momke to be,

Wat een GEWELDIG nieuws!! Wat is GOD toch goed.

Geniet van deze spannend en mooie tijd.

x sasbelgie

Écrit par : sasbelgie | 13/06/2010

GEWOONWEG GEWELDIG Lieve lieve lieve momke,

Ik kan het niet geloven. Ik zit hier met tranen in mijn ogen. Weet je, ik heb dit weekend nog aan je gedacht en heb al heel lang je blog niet meer gelezen.
'k heb er geen woorden voor maar ben ongelooooooflijk blij voor je. 't is je zoo zoo zooooooo gegund. Ik wens je een fantastische zwangerschap toe en een geweldige baby!

veel liefs

Écrit par : Sterretje | 14/06/2010

proficiat ook van ons een dikke proficiat

Écrit par : oligo | 02/07/2010

Les commentaires sont fermés.